10 september 2009, 00:01 | Elja Trum | 1732x gelezen

Harley-Davidson breidt uit naar India

Motorfabrikant Harley-Davidson heeft een dochteronderneming opgericht in India. Vanaf 2010 is het bedrijf van plan hier motoren te gaan verkopen. India is voor Harley-Davidson een interessant land omdat hier de op één na grootste motorfietsmarkt ter wereld is. Momenteel zijn dit vooral de goedkopere modellen, maar het inkomen onder de bevolking groeit hard.

Harley-Davidson heeft een vestiging in Gurgaon (nabij Delhi) opgericht en zoekt momenteel dealers. Het bedrijf is wereldleider in het cruising en touring segment en staat genoteerd als een van de sterkste merken ter wereld. Momenteel verkoopt Harley-Davidson al in meer dan 70 landen motoren.

Nieuwe modellen
Meer Harley-nieuws; de motoren voor 2010 worden over anderhalve week bekend gemaakt. Je kunt je aanmelden voor een demo- en toerrit en de presentatie van de nieuwe modellen op de Gear up for the Ride website.

De uitvalsbasis is het plaatsje Heteren in de Betuwe op zaterdag 19 en zondag 20 september. Klinkt eigenlijk wel als een leuk dagje; wellicht moet ik me inschrijven.

Harley-Davidson FXCWC


Bron: Nu.nl

Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja rijdt een custom Suzuki Intruder 1400 en is een typisch geval van mooi-weer rijder. Naast motorrijden mag hij ook graag fotograferen. Over deze hobby schrijft hij ook regelmatig op zijn weblog over fotografie.
 Dit artikel doorsturen
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

Motorlog nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Motorlog? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.