27 augustus 2011, 16:15 | Suzanne van Oirschot | 4407x gelezen

Harley Davidson motoclub: Rock City Chapter

Het is een dramatische zomer geweest, maar nu lijkt het er op dat we misschien toch nog een mooie nazomer krijgen. Dan kan onze motor ook weer eens de schuur uit (al hebben de echte die-hard motorliefhebbers natuurlijk lak aan de regen).

Voor de Harley Davidson fans onder ons is het Rock City Chapter misschien een leuk idee om de zomer mee af te sluiten. Rock City Chapter in Amersfoort is een motorclub van meer dan duizend enthousiaste Harley Davidson liefhebbers en bestaat inmiddels al zo'n 17 jaar. Denk bij Harley Davidson niet meteen aan ruige motorrijders met woeste baard en opvliegend karakter: dit is een beeld dat gecreŽerd is door een aantal bevooroordeelde buitenstaanders.

Het motto van deze motorclub is dan ook 'Ride and have Fun', waaruit op te maken valt dat het hier allemaal om het motorrijden gaat en om het plezier dat men hiermee beleeft. Gedurende het hele jaar worden er verschillende tours, bijeenkomsten en weekenden georganiseerd, zowel in binnen- als in buitenland.

Rock City Chapter tourtocht

Omdat Rock City Chapter veiligheid voorop stelt en er op staat dat elke deelnemer van een event goed voorbereid op stap gaat, kan men voor een rit contact op nemen met ťťn van de Activity Officers. Ook biedt de website handige informatie, zoals een document met tips over het plannen van een motorroute, tips & trucs voor een geslaagde motorvakantie en 'travel light' tips over hoe je een motorvakantie met zo weinig mogelijk bagage kunt organiseren.

Wanneer je besluit om lid te worden van deze Harley Davidson kun je profiteren van verschillende voordelen. Een lidmaatschap kost 30 euro per jaar en dan kun je onbeperkt deelnemen aan de jaarlijkse Events en Ride-Outs van het Rock City Chapter. Tevens ontvang je jaarlijks het clubblad en als je hiervoor bent aangemeld ook de Rock City Post per mail.

Naast de Chapter activiteiten krijg je op vertoon van je Chapterpas bij de motorzaak Motor Saloon ook nog korting op originele Harley-Davidson accessoires en kleding. Motor Saloon is een officiŽle dealer van Harley Davidson en Buell en zij kunnen je tevens meer informatie geven over het lidmaatschap.

Ons rest nog te zeggen: Ride and have fun!

Suzanne van Oirschot   Over de auteur; Suzanne van Oirschot
Suzanne werkt voor Harley-Davidson Dealer Motor Saloon in Amersfoort.
 Dit artikel doorsturen
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

Motorlog nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Motorlog? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.