10 februari 2010, 23:23 | Elja Trum | 3126x gelezen

Motorbeurs Utrecht 2010

Volgende week, van 18 tot en met 21 februari wordt in de Jaarbeurshallen in Utrecht weer de jaarlijkse Motorbeurs gehouden. Daar is elk jaar vanalles over motoren te vinden. Natuurlijk kun je er ook de nieuwste modellen bewonderen en staan er ook de nodige occassions te koop.

Vanaf donderdag 18 februari gaan de deuren open; je bent vanaf 10:00 uur 's ochtends welkom. Op de beurs zullen ook motoraccessoires zoals helmen en kleding niet ontbreken. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Daarnaast staan er diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst eens zelf willen proberen, is er een opstapmogelijkheid.

Of het al motorweer is volgende week valt te betwijfelen, maar voor de die-hards is er in elk geval gratis parkeergelegenheid voor motoren. Zelf ben ik er overigens niet bij dit jaar. Frank is echter wel van plan te gaan en zal hier verslag doen van de beurs.

Motorbeur Utrecht 2010
Elja Trum   Over de auteur; Elja Trum
Elja rijdt een custom Suzuki Intruder 1400 en is een typisch geval van mooi-weer rijder. Naast motorrijden mag hij ook graag fotograferen. Over deze hobby schrijft hij ook regelmatig op zijn weblog over fotografie.
 Dit artikel doorsturen
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

Motorlog nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Motorlog? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.