Over ons

Motorlog is een weblog over motoren.
We plaatsen artikelen die op de een of andere manier gerelateerd zijn aan motoren en motorrijden. VariŽrend van nieuw motoren tot de bespreking van een website over motoren.

Motorlog bericht met enige regelmaat over motoren. Deze website is een uit hobby project. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om op regelmatige basis (minimaal 1 maal per maand) een artikel te schrijven op Motorlog, neem dan contact op met Elja Trum via .

Motorlog is opgericht in augustus 2009 door Elja Trum.
Meer weten over Motorlog? Blader eens door het Motorlog nieuwsarchief.

Vragen of Suggesties?
Heb je vragen of suggesties voor een artikel op Motorlog? Deze zijn van harte welkom!
Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres of onderstaand contactformulier.

 Contactformulier
naam
e-mail
bericht

Motorlog op je eigen website
De inhoud van de Motorlog RSS feed kun je gratis gebruiken om de berichten van Motorlog (titels en de eerste alinea) op je eigen website te plaatsen. Hiervoor kun je zelf aan de slag met code, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis dienst zoals FeedOnSite.com.

Postadres:
Motorlog
t.a.v. Elja Trum
Kerkenbos 1077d
6546 BB  Nijmegen

KvK: 09193017

Adverteren op Motorlog
Adverteerders zijn welkom op Motorlog. We hebben een beperkt aantal posities die exclusief te verkrijgen zijn. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Twitter
De oprichter van Motorlog, Elja, is ook te volgen op Twitter.
Volg Elja om live en direct updates te krijgen. De meeste berichten zullen echter niet over motoren gaan.

Copyright
Alle teksten en foto's op Motorlog zijn copyright Motorlog en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Motorlog door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvindt.

Aansprakelijkheid
Motorlog besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.


Motorlog nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Motorlog? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.