Motorlog Bloggers

Op Motorlog schrijven onderstaande bloggers.
Lijkt het je leuk om op regelmatige basis artikelen te schrijven op Motorlog die -uiteraard- motor gerelateerd zijn, neem dan contact op via .

Elja Trum

Elja Trum

Elja rijdt sinds 2001 motor. Zijn eerste motor was een Suzuki Intruder VS700. Inmiddels heeft hij deze ingeruild voor de grotere broer; de Suzuki Intruder VS1400. Deze motorfiets is niet meer in de originele staat, maar flink gecustomized.

In het dagelijks leven is hij actief als webprogrammeur bij Directshop. Naast Motorlog beheert hij tevens het succesvolle fotografieblog Photofacts. Ook schrijft hij met enige regelmatig voor het fotoblad Zoom.nl.

Richard Hijmering

Richard Hijmering

Richard rijdt motor sinds 2003. Na het behalen van zijn motorrijbewijs heeft hij een Yamaha XJ700S MAXIM uit 1986 aangeschaft. Na wat opstart problemen toch een hoop van deze motor genoten. Maar zoals vaak bij oude beestjes begon ze in 2007 wat problemen, vooral met het roestmonster, te vertonen. Door liefde voor de motor en een gezonde nieuwsgierigheid naar de onderliggende techniek heeft hij de gehele motor gedemonteerd, gestraald, gespoten, gerepareerd en ook weer in elkaar gezet. Nu rijdt hij alweer twee jaar met veel plezier rond.

In het dagelijks leven is Richard werkzaam in de ruimtevaart. Na het demonteren van de motor heeft hij de smaak te pakken en is hij met een oude landrover aan de slag gegaan.

Frank Neijenhuis

Frank Neijenhuis

Frank is momenteel nog aan het lessen.
Hij wil een 600cc sportmotor gaan rijden.

Motorlog nieuwsbrief
Wekelijks op de hoogte blijven van de artikelen op Motorlog? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.